Opis forum
Hejka - Temat mówi sam za siebie
Opiszcie w kilku zdaniach kim jesteście, czym się zajmujecie, czym się pasjonujecie. Treść i forma dowolna - można wstawić swoje zdjęcie - jaką kto ma wenę.
To pójdę na pierwszy ogień
Mam na imię Michał, Lat 25, mieszkam i pracuję w Warszawie. Studia zakończyłem ale planuję kontynuować naukę. Póki co gram w Wow'a, szkicuję, słucham każdego rodzaju muzyki - najbliższy memu sercu jest jednak rock w cięższym wydaniu. Lubię czytać lubię tańczyć lubię zapach pomarańczy. Plany na przyszłość, hmm... Piękna żona, zdolna córka, kochany pies i domek w Tajlandii
No jak już ludzie foty wrzucają to i ja nie będę gorszy - jedyna znośna fota: http://img600.imageshack.us/img600/7858 … 00x500.jpg
No cóż to ja będę drugi ;D
Tak samo jak Fuszerka mam na imię Michał, wiek 20 i jestem z Elbląga. Niestety swą karierę naukową zakończyłem dość wcześnie na rzecz pracy. Z zawodu jestem wykończeniowcem lecz aktualnie poszukuję pracy. Z muzyki wolę hip hop ale słucham także TRANCE. No i wożę się "zabytkową taksówką" z 84 r. marki Mercedes xDD Przyszłości na razie nie planuję bo do małżeństwa mi się nie spieszy xD
Myślę, że to by było na tyle.
Pozdrawiam.
Vincent ^^
Ostatnio edytowany przez Vincenty (2011-05-24 17:57:50)
siema wszystkim
Mam na imie Maciek lat 16. Ogólnie planuje kariere w armii. Kibic Legi Warszawa specjalnych zainteresowan narazie brak. Moja ulubiona muzyka to Rap czasami lubie posłuchać techno. Mieszkam w Warszawie
Ostatnio edytowany przez Rodak (2011-06-03 18:54:46)
Nowy użytkownik
Witam, mnie już chyba znacie, ale kto nie... to się przedstawię.
Piotr, 37 lat, żona, córka, pies rasy beagle. Pracuję w wojsku. Pochodzę z Bydgoszczy, ale ze względu na pracę od 1998 roku na wyspie - Świnoujście. Lubie wszystko co związane z nowoczesną techniką (komputery, laptopy, palmtopy, komórki, itp). Oprócz tego gry mmorpg, wcześniej rts. Pozdrawiam.
no ladnie to teraz ja czyli wasz bos, naj kox itd ....
Mariusz, 23 lata, mieszkam w Krk . Teksty pisane rymami, produkcja muzyczna w klimacie hh, funk, jazz, reggae to to co pochlania moj czas . A z zainteresowan poza mmo i muzyka to psychologia, wszechswiat i teorie spiskowe .....
Pozdrawiam wszystkich.
Rodzice nadali mi na imię Małgorzata. W sierpniu dobije do 25 wiosen. Uwielbiam jeść, lecz kiepsko mi wychodzi gotowanie. Uwielbiam muzykę z lat 80' i 90'. Oraz Celtycką i elektroniczną. W zasadzie to słucham tego co mi sie spodoba. Uważam że bez muzyki nie ma życia.
W wolnej chwili rysuję, swoje postaci z opowiadań. Oraz ogólnie to co mi do głowy wpadnie. Szyje stroje na Cosplay'e. Zbieram figurki z gier i komiksów.
Jestem biseksualną agnostyczką.
Dobrze, dorzucam swoją horror twarz XD
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- … 2147_n.jpg
Ostatnio edytowany przez Blanshe (2011-07-05 12:06:47)
Ślę pozdrowienia z zachodniej części Polski.
Dwudziestoletni Dominik z Poznania z tej strony.
Interesuje mnie muzyka poważna i mniej poważna z poważnych szczególnie muzyka chóralna ( <3 Chór Alexandrova czyt. były Red Army choir ), a z mniej poważnej rock, szczególnie w tym starszym wydaniu.
Jestem studentem Biologii na UAMie i właśnie studia pochłaniają cały mój czas, ostatnio w sumie też wow.
Jestem heteroseksualistą, nie podniecają mnie humanoidalne zwierzęta futerkowe i uważam się za całkiem normalnego człowieka.
http://i51.tinypic.com/28l4z7n.jpg
przystojniak z lewej.
Ostatnio edytowany przez Ods (2011-06-03 15:05:25)
Witajcie.
Podobnie jak kolega Ods mam na imię Dominik. Niedawno stuknęło 18 lat, za rok matura.
Interesuję się matematyką i fizyką oraz astronomią, gram prawie zawodowo w koszykówkę ( kibicuję Boston
Celtics jakby co ).
Pozdrawiam
Witam witam
Ja się zowię Ola ale zdecydowanie wolę jak mówią do mnie Olsik. Lubię zabawy słowne, modyfikacje (stąd Olsikowa a kiedy indziej Olssy, Olsiczka, Olstein) zawsze mianuję ludzi po swojemu. Takie ze mnie zwariowane stworzonko, optymistyczne, roześmiane.
Maaam 20 lat, studiuję i mieszkam w Łodzi. Mam szeroki zakres zainteresowań, ale najbardziej to rysunek, muzyka (+śpiew), psychologia.
Nikt nie wrzucił zdjęcia to ja będę oryginalna ;p
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- … 7205_n.jpg
witam
Michał w skrócie Miku ;wiek 30; żona dzieci ( syn, cura); zamieszkanie pomorze , 3mias100, zainteresowania sporty strzeleckie, żeglarstwo, gry mmorpg
z zawodu IT Net Admin, jestem gadułą o poglądach konserwatywnych, po godzinach piwko, którym się dziele chętnie z przyjaciółmi, muzyka rockowa
wszelka, nastawienie optymistyczne do świata nie tam jakieś "coko-jumbo i do przodu.. " ale po swojemu
pozdrawionka z pomorza
fota
Hej wszystkim nazywam sie Gaius Plinius Secundus zwany Starszym ^^ urodzilem sie w Etrurii ksztalce sie w Rzymie naleze do senatu ekwitów i pelnie se tam ruzne funkcje
P
heh dobra na imie mi Mateusz mieszkam w Godziszce niedaleko bielska bialej mam 20 lat strasznie duzo ;/ ;pp haha lubie histori ;D i różne tam takie dziwne rzeczy uwielbiam jak kreca mi sie kola w jowerze
;PP oryginalny nie bede i zdjecia nie dam bo sie wstydze P hehe
Czesc jestem Filip A.K.A Evidence (Evi) rocznik 95' jaram sie hip hopem i graffiti. Próbuje zmieniać swój świat a nie kogoś. Ptofil fb.
http://www.facebook.com/media/set/?set= … 0159709671